En compliment dels Articles 5 i 6 establerts en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i el Reglament 1720/2007 de 21 de desembre, l’informem que, en introduir les seves dades personals en aquesta pàgina web quedaran incorporats en un fitxer propietat de GABINETE LUIS BURGUES, S.A.P., amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats.

Les dades obtingudes són les pertinents per a la finalitat per la qual s’han recollit i compleixin amb la normativa vigent de protecció de dades garantint les mesures de seguretat i confidencialitat en el tractament de les mateixes. Aquestes dades podran ser utilitzades per enviar-li.

 

L’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de es seves dades davant:

Responsable del Fitxer:

Nom: GABINETE LUIS BURGUES, S.A.P.

Direcció de l’oficina d’Accés: Rambla de Catalunya, 17, 2º 2ª

CP: 08007       Població: Barcelona        Província: Barcelona

CIF: A08370819

Mail:. gabinete@burgues.biz

 

A més, en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic, l’informe que:

www.burgues.es és una pàgina web que té com a objectiu establir un canal d’informació, comunicació i serveis entre GABINETE LUIS BURGUES, S.A.P. i els seus clients i empleats a través d’internet.